Mobirise

MANDOURELLE

CREATIEF PROJECT VOOR INVESTEERDERS

WIJNDOMEIN MANDOURELLE

Mandourelle is een uitgestrekt wijndomein waar genieten van de puurheid van het Franse landleven centraal staat. Als tegenpool van de dagdagelijkse drukte nodigt deze bijzondere plek uit tot onthaasten en tot jezelf komen, of dat nu als team, zaakvoerder, gezin of vriendengroep is. Mandourelle onderscheidt zich van andere wijndomeinen door zijn persoonlijke, hedendaagse stijl, zijn charmant karakter en oog voor detail.

Van het wijndomein, de beleving en de wijnen willen we dan ook een totaal belevingsconcept maken. Een project waarbij we ondernemers en investeerders, met een voorliefde voor wijnen, mee van willen laten genieten in zijn puurheid zelve met op langere termijn ook financiële rentabiliteit.

Kwaliteitswijnen

Unieke locatie

Impact op bedrijven

6 REDENEN OM TE INVESTEREN

Afgezonderd in alle rust in een inspirerende omgeving en weg van de dagdagelijkse flow, kan je het best tot effectieve inzichten komen!

PRESTIGE

Word mede-eigenaar van een exclusief wijndomein 

UNIEK

Uniek domein waar rust en gezonde lucht het nieuwe product van de toekomst zijn

DUURZAAM

In alle facetten, van ecologisch naar financieel  

ONDERNEMEND

Produceer mee uw eigen wijn, samen met gelijkgezinde ondernemers

KLANTENRELATIES

Ontvang er uw toprelaties en klanten 

INNOVATIEF

Lig mee aan de basis voor een uniek business model rond wijnen  

DE VOORDELEN

GEBRUIK HET DOMEIN VOOR UW KLANTEN

Op 1.5 uur verwijderd vanuit België kom je in een unieke ontspannen en gezonde omgeving waar je optimaal met uw top relaties en klanten inspirerende en ondernemende zaken kunt doen. Wijnliefhebber of niet, het is een omgeving die inspireert en enkel maar positieve gevolgen kan hebben. Als aandeelhouder kan je het domein verschillende keren per Jaar gebruiken voor welke doeleinden dan ook.

SUPERWIJNEN MET VEEL POTENTIEEL

Na amper 3 jaar hebben de Mandourelle wijnen reeds verschillende prestigieuze prijzen in de wacht gesleept. Niet alleen de verschillende Parker Nominaties van de voorbije jaren, maar ook de recente Médaille D’or concours Mâcon geven aan dat we nog maar aan het begin staan van een zeer mooi verhaal. 

VERHUUR AAN BEDRIJVEN EN PARTICULEREN

Als tegenpool van de dagdagelijkse drukte nodigt deze bijzondere plek uit tot onthaasten en tot jezelf komen, of dat nu als team, zaakvoerder, gezin of vriendengroep is. Mandourelle onderscheidt zich van andere wijndomeinen door zijn persoonlijke, hedendaagse stijl, zijn charmant karakter en oog voor detail. We Hebben nu al een aantal partnerships met enkele coaches en bedrijven om op locatie workshops te houden. Een rendement die alleen maar zal stijgen
door onze ambassadeursschap.

VERKOOP VAN DE WIJNEN

Naast de traditionele waarde verkoopsketen willen we een uniek model opstarten met online verkoop via community building, naar bedrijven toe, en dit naar verschillende doelgroepen. We geloven enorm in het potentieel van de bedrijven, niet alleen als klant maar ook als ambassadeur. Als investeerder kan u ook uw eigen wijn maken tegen kostprijs.

NETWERKING MET GELIJKGESTEMDEN

Het domein leent zich uitstekend om verschillende netwerking en leermomenten met gelijkgezinde ondernemers op te zetten. Vandaag leven we immers allemaal in een supersnel evoluerende en disruptieve economie. Meer en meer zijn klankborden , nieuwe inzichten onontbeerlijk voor uw groei. We leven in een economie waar c o-creatie een must aan het worden is. Dergelijke inspiratiesessies zullen we op regelmatige basis ook organiseren in mandourelle.

LANGERE TERMIJN

Investeren in Mandourelle is een nieuw en uniek gegeven. We gaan voor langere t ermijn rendement met mogelijk kortere termijn resultaat. Passie en plezier voor ondernemen staat centraal, maar rendement willen we ooit altijd. De uitstraling van een wijndomein zoals Mandourelle zal deuren openen en zorgen voor indirecte groei.

HET PLAN EN DE RETURN

We zoeken ondernemers die mee willen ondernemen. Een passie voor wijn, natuur, gezonde lucht en innoverend ondernemerschap is de basis. In 2017 leggen we de basis voor groei met de wijnen en de exploitatie van de Gîtes voor zowel de particuliere maar vooral de bedrijfsmarkt.

Als ambassadeur van het verhaal willen we de komende jaren een uniek concept de markt in zetten waarbij we niet alleen superwijnen in een internationale market gaan zetten, maar ook een vernieuwend concept rond participatief ondernemen willen neerzetten.

 

We rekenen op onze ambassadeurs om het gehele project mee de markt in te zetten.

Mogelijk heb je zelf interessante ideeën en opportuniteiten die we samen kunnen exploiteren. 

Interesse?


Vul hiernaast het formulier in en wij contacteren je spoedig

Vragen?
Luc Van Utterbeeck:
+32 (0)495 59 28 14 - luc@jdi.be

MANDOURELLE

Lieu dit Mandourelle • 11360 Villesèque-des-Corbières • France
in samenwerking met 

JDI ondernemers voor ondernemers